Bugün 2000 metrekare kapalı, 5000 metrekare açık alana sahip tesisizimizde günlük yaklaşık 20 ton üretim kapasitesiyle, dünyanın tüm ülkelerine uygun, ileri seviyede teknolojik alt yapısı ile geleneksel Türk damak tadını ve sofra kültürünü dünyaya taşımaktadır.
Profesyonel yönetim ve hizmet anlayışı ile kurulan Varanlar Gıda; kaliteyi, müşteri memnuniyetini ön planda tutan çalışmaları ve yılların deneyimi ile standartlara uygun üretim yapmaktadır.
Gıda sektöründe yıllara dayanan deneyimine her geçen gün yenilerini ilave ederek büyüyen Varanlar GRUP, ihracat ve Türkiye geneline müşterilerine hizmet vermektedir.
Uzun süren araştırmalar ve önemli kimyasal hesaplamalarla, kalori ve besin değerleri oluşturulan Varanlar'ın tüm ürünleri ideal enerji kaynağı ve besleyicilik özelliği taşımaktadır.
Geleneksel tatları günümüze taşımaktaki ustalığını,yeniliklere açık sektörel bir marka olmayı başaran varanlar, Türk milletinin asırlardır üzerinde önemle durduğu lezzetlerden farklı ürünler yaratarak sofralarımıza çeşitlilik katmaktadır.
Türkiye topraklarında yetişen üzümlerinden üretilen Pekmezi, arılardan gelen saf lezzet olan balı ve ülkemizdeki meyve çeşitliliğinin hakkını veren; çilek, kayısı, vişne, havuç, portakal, incir, gül, ahududu, bögürtlen reçelleri varanlar bünyesinde VARANLAR markasıyla hayatımızı tatlandırıyor ve sofralarımıza birbirinden nefis lezzetler katıyor.